blockbindonesia

[SCAN] Block B article on Indonesian Magazine

Posted on: May 16, 2011

Mungkin seperti yang udah kalian tahu, Block B ada artikel nya loch di salah satu majalah di Indonesia, yaitu majalah asian hits vol. 17

walau cuma 2 halaman aja, tapi itu udah bagus kok..yang penting udah ada di majalah kkk..so, lets see our Block B here ^^

isi nya nih, tentang biodata n history anak2 Block B..thanks buat majalah asian hits yang udah bikin artikel ini..BBC jadi pada seneng kan ini ;p

scan by: ditha at blockbindo

2 Responses to "[SCAN] Block B article on Indonesian Magazine"

waw,akhirnya bisa liat blockb nongol di majalah indo juga😀

heheh y..mudah2n da edisi khusus ny jg ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: